Tällaista puomia ei ole.

Viihdeyrityksissä on melko monta tapausta COVID-19: n klusterinfektioista. Viihdeyrityksissä, kuten huoneen salonkeissa, joissa on “kolmen miljoonan” ympäristö, riippumatta karanteenin perusteellisuudesta, jos vain yksi tartunnan saanut henkilö on läsnä, on suuri todennäköisyys, että ryhmäinfektio tapahtuu välittömästi. Tästä syystä toistuvia käskyjä kokoontumisten kieltämiseksi viihdekeskuksissa on keskitetty. Toisaalta laittomissa bordelleissa on esiintynyt hyvin vähän joukkotartuntoja. Viime vuoden elokuussa Busanissa sijaitsevassa toimistossa tapahtui ryhmäinfektio, joka herätti epäilyjä ns. 건마 Opista, mutta se osoittautui kokoelmaksi varastojen tutkimiseen. Se ei kuitenkaan tarkoita, että bordellit ovat turvassa COVID-19-massainfektiolta.

COVID-19-pandemia on kärsinyt kovasti viihdeteollisuudesta. Yritysten lopettaminen toistuu kokoontumiskiellon takia, eikä salaa ole helppo toimia poliisin voimakkaiden iskujen vuoksi. Jos yrityksessä esiintyy ryhmäinfektio, tilanne voi olla kohtalokas. Tästä syystä viihdekeskukset ovat pulassa, koska he eivät voi avata tai sulkea oviaan.

Toisaalta laittomien bordellien tiedetään kukoistavan. Toisin kuin viihdekeskuksissa, bordellit ovat periaatteessa laitonta. Jatkamme laitonta liiketoimintaa tavalliseen tapaan riippumatta siitä, onko hallitus määrännyt sen kieltämään kokoontumiset vai ei.

Seksialan suurin kilpailija on viihdeteollisuus, joka suorittaa salaa “toisen kierroksen”. Viihdeyrityksen, jossa tapahtuu toinen laiton prostituutio, ja bordellin välillä ei ole käytännössä mitään eroa. Bordelliteollisuudessa, jossa laiton prostituutio ja vastaava seksuaalinen toiminta ovat valtavirtaa, tilanne, jossa huvilaitokset eivät kyenneet toimimaan normaalisti kokousten kieltämisen vuoksi, oli pikemminkin kultainen tilaisuus. Myös tapausten määrä, joissa viihdeyrityksissä työskentelevät naiset “vaihtoivat työpaikkaa” bordelliin, lisääntyivät nopeasti. Nykyään viihdeteollisuuden työntekijöille suunnatuissa verkkokahviloissa “vaihto” on tärkein avainsana. Viihdeteollisuudessa työskentelevien naisten tullessa bordelliteollisuus kannustaa vieraita vastaanottamaan enemmän elinvoimaa.

Bordelliteollisuuden virkamies, joka toimi laittomassa hierontasalissa ja sulki ovensa iskujen takia, sanoi: “Ennen Corona 19 -tilannetta se suljettiin iskujen vuoksi ja alkoi sitten pitää tauon Corona 19: n alkaessa. tosissaan, mutta nyt olen pahoittelee sitä.”Jos tarkastellaan myymälöissä tiedätte, ei ole mitään puomi tällaista edes puomi. Ilmapiiriä on vaikea julkisesti mainostaa, mutta kaupat, jotka ovat vakiinnuttaneet kanta-asiakkaansa etukäteen, ansaitsevat paljon rahaa näinä päivinä. “

Hän selitti myös, että vieraiden määrä kasvaa, kun monista viihdeteollisuuden naispuolisista viihdyttäjistä tulee prostituoituja prostituutioteollisuudessa. Hän sanoi: ”Mihin on mahdollista maksaa tärkein maksua huoneen salonki ja jopa kalliimpia toissijainen kulut on nyt mahdollista täällä (bordelli). Monet ihmiset tulevat yli. Useimmissa bordelleissa varsinainen omistaja piiloutuu takanaan ja laittaa proomupomo, mutta ongelmana oli, ettei ketään ollut luottaa. Siksi tällaiset huolet ovat nykyään vähentyneet paljon ”, hän sanoi.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다