De besturingslogatie is ingeschakeld

Als we eerst de resultaten zouden halen, zou Arsenal 0:1 verliezen aan Manchester City, waardoor het een officiële 18-game-officiële prestatie-officiële prestatie voor Manchester City werd. We hoeven ons niet te verheugen over het feit dat we de sterke Manchester City hebben verslagen met een score van 0:1.

Alle voetbalteams over de hele wereld bewegen voor de overwinning en fans zijn enthousiast over de overwinning van hun team en hun verbeterde speelkracht. De reden waarom fans enthousiast zijn over de verbeterde prestaties van het team is waarschijnlijk de verwachting dat ze de volgende of volgende wedstrijd kunnen winnen. Dus teams die de rivierteams worden genoemd, hebben Winning Mentality. Ik denk niet dat ze verliezen, en ik steun niet.

Het was Arsenal in het verleden, en we waren de meest prominente teams in de wereld, waaronder het winnen van de epl in 2004 en het bereiken van de finale van de Champions League 2006. Maar we hebben een financiële crisis en we zijn een team geworden dat zich richt op de 4-jarige Champions League. En toen Benger met pensioen ging, namen Emery en Jungberry de leiding, de prestaties daalden nog verder en onze doelen werden de Europa League-ligplaats.

Als de competitie dit seizoen niet echt een dramatische ommekeer kan maken, lijkt het moeilijk om deel te nemen aan Europa. Als je dit jaar niet de Europa League wint, zal je het volgende seizoen niet deelnemen aan de competitie. Het niveau van de EPL wordt elk seizoen opwaarts gestandaardiseerd en dat zijn we niet, maar we zijn een club met een laag vermogen om weer de top van de competitie en de wereld te bereiken, 스포츠중계 tenminste dat geloof ik.

Maar ik denk dat de nederlaag voor de fans van Arsenal een natuurlijk resultaat is geworden en te veel compromissen met de realiteit. Hoewel Arsenal nu traag is, moet Arsenal geen team zijn in de ranglijst van de luitenant. Arsenal kan een overwinning behalen tegen Manchester City Gun, Bayern München, elk team van de stad, anders moet hij snel een manier vinden en veranderen. Arsenal verandert niet wanneer de tegenstanders de 17e opeenvolgende overwinning van de officiële wedstrijd hebben gewonnen, maar de verliezen van minder punten zijn verheugd en als vanzelfsprekend beginnen te beschouwen. Of je in staat bent om te slagen of in het Lieutenant Rights-team te blijven?

Arsenal had zijn thuiswedstrijd tegen Manchester City om 1:30 uur op 22 februari. De andere Manchester City is een team dat een stint heeft in de EPL, die fel werd door een record van 17 opeenvolgende wedstrijden en 24 ongeslagen wedstrijden. Arsenal had een treurige gelijkspel tegen Benfica in de Europar-competitie, maar veel Arsenal-fans hadden een goede sfeer, een puntige overwinning op Leeds in de competitie en een team dat de winning streak had verbroken toen de manager Guardiola van Manchester City de winning streak van het team leidde.

Arsenal’s startende line-up was een grote verandering: een blessure zorgde ervoor dat Tierney, die niet in de competitie was geweest sinds de competitie Newcastle, eindelijk terugkeerde naar de startende line-up en de Centerback-combinatie was totaal anders dan de vorige wedstrijd. En toen, in een pauze voor Smith Rowe, Pepega en de derde, Eleni, in de plaats van Sebayos en het feest.

De Arsenal-aanval was de schijnwerper van Obama, net als de vorige wedstrijd, en de tweede lijn was Pepe-Udegor-Sakha en de derde lijn combinatie van Jaka-Eleni. Arsenal’s verdedigingslinie was Tierney-Holding-Marie-Belleline, die drie van de vier vervangen in vergelijking met de vorige wedstrijd.

Arsenal-spelers in Manchester City, die vanaf het begin sterk waren, konden de grote niet repareren en konden een minuut of een heel vroeg punt maken in een situatie waarin ze haastig moesten worden opgeruimd. Arsenal-standaard linkse flankmarez zette Tierney voor zich en ging verder met een slimme techniek. Sterling, een koerier die naar Sterling reikte, nam een ​​goede sprongtiming en splitste de doelen van Arsenal netjes in de kop. Ik heb het vreselijk gevonden dat Holding de fout had gemaakt die hij niet had gemaakt om voor Sterling te stoppen, die slechts 170 cm lang was in Arsenal.

Het scoorde één doelpunt, wat een defensief verlies zou kunnen zijn, op hetzelfde moment dat de wedstrijd begon; Manchester City leidde de wedstrijd daarna volledig, Man City maakte weinig fouten en de verdediging was echt hard. (zodat het me zou overtuigen waarom hij de solitaire run naar de eerste plaats in de competitie) Arsenal een paar aanvalskansen had, maar alleen op de linkerlijn met Tierney en Saka, en Cross naar de Obamayang, die Burnburn tegenhield voor de verdediging

Arteta’s verdedigingstactiek, die een punt tegen Manchester City heeft gemaakt, is een compliment voor de verdedigingstactiek van de stad, die de halve ruimte tegen het team van de lokale verdediging heeft geslagen. Maar in de hele wedstrijd waren Bellerin, Pepe’s rechterlijn en Miss Obama erg bedroefd. In de tweede helft van de dag was het een vorm van aanvallen op de linkerlijn en het sturen van een cross-up en cutback naar het midden, en er was geen effectieve aanval omdat Obama niet de stijl was die goed was in kopiëren of postplay.Omdat er maar één ding was dat de eerste helft van de dag naar de keeper van Tierney ging, denk ik dat de Pahweh-wet voor een team met een harde verdediging een probleem is dat Arteta moet overwegen.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다